Drømmer du om at køre ræs i Roskilde?

Går du rundt med en racerkører i maven, og savner du at udleve din drengedrøm om at køre lynhurtigt og vildt ræs, uden at nogen begrænser dig eller sætter en stopper for dit adrenalinkick? 
Hos Roskilde Racing Center er vi vilde med fart og spænding, og tilbyder de bedste faciliteter for alle med benzin i blodet. Her kan du boltre dig på en stor udendørs bane fyldt med sjove sving og rig mulighed for at give vennerne og andre racerkørere baghjul.

Ring til os i dag og book ræs til en sjov dag med kameratterne. 

Vi udstyrer dig med en flot og hurtig gokart, og så er du ellers klar til at give den gas!
På vores store bane kan du både prøve en halv times ræs, eller køre en hel time i grandprix eller Le Mans. Der er mange muligheder for at få den ultimative raceroplevelse og du vil møde andre, der heller ikke kan få nok af fart og spænding!

Prøv kræfter med nordeuropas største anlæg
Vi er hos Roskilde Racing Center de stolte indehavere af nordens største gokart center. Du kan derfor forvente en enorm udendørs bane i top stand, som udfordrer nybegyndere såvel som øvede racere med vild drifting og masser af plads til hurtige overhalinger.

Her kan du roligt lade det gå vildt for sig. Banen er beskyttet og gør det trygt at give den ordentlig gas, mens du udfordrer dine medkørere. På den måde kan du snildt tage hele familien med ud på banen og give børn som voksne en sjov dag og en uforglemmelig oplevelse. 
Vi tilbyder opstart for børn og unge, hvor små som store lærer at køre gokart med sikre instrukser. Herefter bliver de udstyret med deres eget gokart drivers license. 

På vores bane kan du også jævnligt opleve ræs med professionelle racerkørere og diverse events, hvor du kan komme med og se de hærdede give den gas og opnå forbløffende tider. 
Du kan se vores events på vores facebook side, hvor vi jævnligt opdaterer med nyheder og hvad der sker i centret.

Roskilde Racing – Stedet hvor alt er muligt
Vores Gokart Center er meget mere end bare ræs. Vi har gjort vores for at skabe den rette stemning med diverse kulisser og dekorationer, der får dig ind i raceruniverset. Samtidig kan du her både få lækker amerikansk Diner mad, og vi kan også arrangere catering for dit selskab. 
Til events har vi en flot racer lounge med plads til 30 personer samt et stort mødelokale med plads til op til 80 personer. Samtidig stiller vi også både grill- og bar faciliteter til rådighed.
På den måde er der plads til at holde alt fra fødselsdag til polterabend eller reception
 – måske endda en ekstra kæk fredagsbar? Mulighederne er mange og begrænsningerne få.

Giv os et kald i dag og lad os være med til at skabe den perfekte dag, hvor I kan udleve jeres racerdrømme og opleve et adrenalinkick ud over det sædvanlige.