Søger du sjov teambuilding på Sjælland?

Trænger dine medarbejdere til en anderledes dag, hvor de kommer hinanden ved på en anderledes måde? Så er racing en effektiv måde at knytte bånd og styrke holdgejsten blandt kollegaerne. Kør Le Mans ræs, hvor det både gælder om at være hurtig, men også om at koordinere på den strategisk bedste måde. Oplev adrenalinsuset med pitstops, vild drifting og lyden af de skønne motorer, der accelererer.

Når I kører ræs sammen, lærer I hinanden at kende på en helt ny måde. I vil blive overrasket over, hvor mange der har en skjult racerkører i maven, og det kan være det er en helt uventet kollega, der løber af med den hæderlige sejr.

Giv dine kollegaer en overhaling på nordeuropas største bane
Hos Roskilde Racing Center finder du Nordens største gokart center. En flot, stor bane fyldt med vilde sving, der giver det rette adrenalinkick og gør ræset udfordrende – på den sjove måde. 
Vores gokarts er utroligt hurtige og der er dømt kamp til stregen, når I skal dyste om at være det hurtigste hold. Kør for eksempel heats af en halv eller hel time.

Når I kører ræs, er der både plads til mænd og kvinder. Det er her pigerne kan vise ægte girlpower med at køre et sejt ræs, mens gutterne kan udleve deres drengedrøm om at køre som en ægte racerkører. Træd speederen i bund og slå dig løs i vores sjove gokarts. En vild oplevelse du og dine medarbejdere sent vil glemme.

Slut passende ræset af med en præmieoverraskelse, der afgør en gang for alle, hvem der er firmaets bedste racerkørere. Herefter kan vi snildt stå for spisning til hele selskabet, i form af at tænde op i grillen eller servere lækker catering. Vi har også faciliteterne til at starte en fest op, med bar, fadølsanlæg, barpersonale og alt hvad der hører sig til.

De rette rammer for en fantastisk dag
Vil I gerne gøre en dag ud af det og have et sted hvor I både kan få god underholdning suppleret med mad og bar? Hos Roskilde Racing Center har vi alle faciliteterne til både at få en sjov dag, men også en hyggelig fest med plads til alle kollegaerne. Vi har plads til 30 personer i vores racelounge, og har mødelokaler med plads til op til 80 personer. Samtidig har vi både store grille til barbecue og I kan også bestille catering på stedet.

Lokalerne er indrettet i ægte racerstil med diverse kulisser til at få jer i den rette stemning og indhylle jer i hele universet omkring racerløb. Hertil har vi spisefaciliteter i amerikansk Diner stil, så du og dine kollegaer kommer ud på en lille rejse, når I besøger os. Nyd en milkshake og en burger i vores lokaler, for at fuldbyrde den amerikanske racerdrøm.

Skal vi hjælpe dig med at planlægge jeres teambuilding dag? Ring til os nu og lad os høre om dit næste event. Vi kan designe dagen på vidt forskellige måder, og tilpasser aktiviteterne og faciliteterne til jeres behov.