Sjovt firmaevent til at promovere jeres brand?

Elsker I at skille jer ud og give kollegaer som partnere og kunder unikke oplevelser? Så hold firmaevent hos Roskilde Racing og få en sjov dag, hvor I kommer hinanden ved på en ny måde.
Ved at sætte jeres virksomhed i forbindelse med denne sjove oplevelse, vil firmaet blive husket på en positiv måde, idet de besøgende havde en unik dag sammen med jer, hvor de fik prøvet kræfter med et helt nyt adrenalinkick. På den måde er vores gokart anlæg perfekt til at afholde alt fra reception til lancering eller jubilæum.

Vi har skønne faciliteter til at holde forskellige former for events. I vores racer lounge er der stemningsfyldt udsmykket i ægte racerånd og med plads til 30 personer. Vi har også mødelokaler med plads til op til 80 personer. Hertil har vi skønne bar faciliteter til at tilbyde dine gæster en forfriskning, og vi kan også sørge for lækker catering – både temapræget, buffet og årstidsbestemt .

Ring til os i dag og book bane og lokaler til jeres næste event!

Giv dine kunder og samarbejdspartnere en unik oplevelse
Med dine samarbejdspartnere og kunder behøver det ikke altid at være med seriøs stemning og i det stiveste puds, at I omgås hinanden. Faktisk styrker det jeres forretningsforbindelser langt mere, hvis I for et øjeblik glemmer at de er forretningsforbindelser. I dag er I bare gode venner, der skal ud og have det sjovt sammen.

Så lad slipset og jakkesættet blive derhjemme og hold en casual dag med dine samarbejdspartnere og særligt udvalgte kunder. Giv dine gæster en oplevelse med fart over feltet, som de sent vil glemme! Dine kunder vil føle sig særligt værdsat med denne forkælelse, og jeres relation er kun styrket for fremtiden. Har I lyst, kan vi også arrangere barbecue og bar på dagen, så I kan gøre det til en heldagsoplevelse.

Oplev grandprix og vilde ræs året rundt
Hos Roskilde Racing Center kan du holde dit eget event eller komme med til nogle af vores. Vi holder alt fra Le Mans weekend til DM og Grandprix med professionelle racerkører. Alle er velkommen til at komme og se stjernerne give den gas og slå deres egne vilde rekorder. På vores Facebook kan du holde øje med hvornår vi afholder de næste events. Vi holder selvfølgelig også grandprix events, hvor alle er velkommen til at deltage som racer.

Vi er stolte af at kunne lade vores racere køre på nordeuropas største racerbane på 1.250 m, som er fyldt med sjove og udfordrende sving, og med masser af mulighed for overhalning fra begge sider. Her kan din indre racerkører rigtig boltre sig, mærke adrenalinsuset og give den gas med alle de andre.

Kig på vores facebook side og kom med til næste event. Du er også altid velkommen til at ringe til os for at forhåndsbooke en gokart eller arrangere dit næste firmaevent.
Vi glæder os til at se dig i vores racerverden fyldt med fart og spænding.