Loading...

CATERING

Vi tilbyder de perfekte rammer for et vellykket firmaarrangement, event eller grand prix. Vi har landets bedste faciliteter til gokart – Nordeuropas største anlæg, gode parkeringsforhold og masser af plads til at udfolde sig på.

KONFERENCER OG SALGSMØDER

Roskilde Racing Center tilbyder indbydende og store lokaler til enhver tænkelig lejlighed. Et stort mødelokale med plads til 80 personer og Race-lounge med plads til 30 personer. Vi tager et fast gebyr på fra kr. 1.000,- for leje af mødelokale uanset selskabets størrelse, Inkl. AV udstyr, køkken og bar faciliteter.

SERVICE KOMPAGNIET

Roskilde Racing Center tilbyder catering i samarbejde med Service Kompagniet, som har faste menuer, men de komponerer også gerne en særlig menu til dit arrangement. Ring direkte til Service Kompagniet og få et tilbud.

Service Kompagniet, Nybøllevej 26, 2765 Smørum
Tlf.: 4497 4308 / Mobil: 4032 4308
www.service-kompagniet.dk

PATTEGRISE.DK

Roskilde Racing Center tilbyder catering i samarbejde med Pattegrise.dk, som tilbyder spændende grill oplevelser som sent vil glemmes. Altid vellykket duft af grill og smagen af flæskesvær. Ring direkte til Pattegrise.dk og få et tilbud. Se menuen her.

Pattegrise.dk, Slagtemester Peter Ekholm, Lundevej 9, 4030 Tune
Telefon: +45 7211 8034
www.pattegrise.dk

FDM SJÆLLANDSRINGEN

Roskilde Racing Center tilbyder catering i samarbejde med FDM Sjællandsringen.

FDM Sjællandsringen har en velfungerende kantine så i samarbejde med dem kan vi serverer morgenmad, smørebrød og baguettes med forskelligt pålæg til fornuftige priser. Te, kaffe, kakao, sodavand, kildevand. Vi kan også leverer mad til kundearrangementer og events som fx grillbuffet, italiensk buffet og lign, både til hverdag og i weekenden efter nærmere aftale.

Ring til os for få priser. Tlf.: +45 7025 0086

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– og få alle nyheder først!

"*" indicates required fields