Skal I holde den bedste blå mandag i år?

Blå mandag er en helt særlig dag, som I kun kommer til at opleve én gang. Dagen skal være så sjov som mulig og fyldt med gode oplevelser med klassekammeratterne. Her er gokart ræs en oplagt aktivitet, som giver alle et fantastisk adrenalinkick og giver jer mulighed for at give den rigtig gas med vennerne.

Vi skaber den helt rette stemning med alt fra de ternede flag til flotte dragter og diverse kulisser, som sætter jer ind i det fantastiske racerunivers. I vores flotte racerlounge har vi indrettet i ægte American Diner stil, og her kan du få rigeligt med forsyninger, i form af mad og drikke, der passer til temaet.

Ring til os i dag og book en sjov raceroplevelse for hele klassen, som du og kameratterne vil snakke om flere år frem.

Bliv racerkører for en dag
Går flere af jer rundt med en drengedrøm om at blive den ultimative racerkører? Så prøv da kræfter med vores store professionelle bane, så I kan se hvor godt I klarer jer, når I rigtig skal give den gas. Tag udfordringen op og dyst med klassen om, hvem der er den hurtigste.

Hos Roskilde Racing har vi nordeuropas største gokart anlæg, og her er der masser af plads til at komme op i omdrejninger, og få brændt en masse krudt af. Prøv vores mange vilde sving og se om du kan nå foran alle vennerne i et intens ræs fyldt med overraskelser og sjov.

Til årets konfirmander anbefaler vi grandprix ræs af 30 minutter per deltager, hvor I både lejer hjelm med indbygget kamera og får tildelt et gratis drivers license – så kan I blære jer med at være godkendte og køreklare til gokart kørsel, og tage et minde om jeres oplevelse med hjem.

Giv vennerne baghjul med officiel præmieoverrækkelse
Vil I gerne opleve at være med i et ægte grandprix og se hvordan I klarer jer, når I er i racerstjernernes sko? Vi danner gerne rammerne for et flot grandprix, hvor vi skaber den helt rette stemning og kampgejst til at afgøre hvem af jer, der kan give den mest gas.

Vi noterer hver deltagers banetid, så I kan se hvem der er den hurtigste til at tage en omgang 
- og hvem der er nummer chok. Vi starter ud med en grundig instruks, så alle er med på, hvordan I kører godt og sikkert. Efter I har kørt grandprix, kan vi holde en flot præmieoverraskelse, enten med pokal eller andre gaver, I medbringer. Herefter er der også plads til at I kan spise i racerloungen, og slutte dagen af med at fejre sejren med stil og give et klap på skulderen.

Giv os et kald i dag og book bane eller racerlounge til en blå mandag fyldt med fart og spænding. 
Brug for hjælp til planlægningen? Vi står altid klar til at give et gratis råd og er fyldt med gode ideer til at give jer en fantastisk dag.